Deze honden wonen bij ons thuis. Dit zijn onze eigen heerlijke knuffelmaatjes. We hebben 1 of 2 keer per jaar een nestje.

Deze dochters krijgen een keer een nestje bij het gezin waar ze wonen. Ik begeleid de baasjes bij alles rondom de dracht, bevalling en grootbrengen van de puppy’s. Ik zoek geschikte baasjes voor de puppy’s, zodat ze helemaal ontzorgd worden en volop kunnen genieten van het nestje. Over het algemeen krijgen de dochters maar 1 keer een nestje. Het doel hiervan is het voortzetten van de lijnen. Mocht je ook graag een keer een nestje krijgen, laat het me gerust weten!

Dit is de oudste hond: Limoen. Zij is met pensioen. Limoen trok het hele roedel gebeuren niet zo goed en is daarom bij Marjolijn gaan wonen, lekker dicht in de buurt.

En dit is Doris. Doris haar issues met jaloezie en andere honden verergerde. Met heel veel pijn in mijn hart heb ik een nieuw plekje voor haar gevonden bij José in Groningen. Doris zal geen puppy’s meer krijgen. We hopen dat haar dochter Newton eens puppy’s krijgt.