Onze Keetje en Geldersedoodles Awesome Frenkie van Awesome Doodles hebben 5 puppy’s gekregen. Wat een feest! Het zijn 3 reutjes en 2 teefjes. Het thema van dit nestje is Gospel liedjes, omdat ik het heerlijk vind om die te zingen.

Hier zie je foto’s van de pups. Elke donderdag maakten we portretfoto’s met een van mijn dochters. Langzaam zie je steeds meer verandering in de pups. Ze staan op volgorde van geboorte.

Mahogany Melody Swing is een dapper hondje. Uit de karaktertesten komt hij naar voren als een beta hond. Hij beschermt de roedel. Hij gaat overal vrolijk op af en herstelt snel na de eerste schrik (als hij die al heeft). Hij kan je met zulke wijze ogen aankijken. Hij heet nu Joey.

Mahogany Melody Wade is de enige krullenbol van het stel. Hij zit graag op schoot en wil geaaid worden. Uit de karaktertest blijkt dat hij een Numbers is. Dat is een allemansvriend die in de roedel op elke plaats ingezet kan worden. Zijn naam is nu Goof.

Mahogany Melody River is een prinses, zowel qua uiterlijk als qua karakter. Zij is een alfahond en vormt daarmee het slimme brein van de roedel. Ze zal zorgvuldig en beschermd opgevoed worden, zodat ze zich helemaal kan ontplooien tot wijze leider. Haar naam is Rosa.

Mahogany Melody Soul is ook een Numbers, wat haar een multi inzetbaar hondje maakt in de roedel. Ze is heel gemakkelijk. Deze beauty gaat hopelijk over een paar jaar ook een nestje krijgen. Haar naam is Summer.

Mahogany Melody Elijah Rock is een Numbers met als specialisme Jagen. Hij vindt het leuk om te speuren en dingen te achtervolgen. Daar zal hij zich met zijn nieuwe vriendin Pip heerlijk in kunnen uitleven. Zijn naam is Sam.

Papa Frenkie is een mini pure Australian Labradoodle. Hij is net als Keetje volledig getest. Zijn testuitslagen zijn allemaal in te zien op zijn Embark pagina.