Soof | Bij de geboorte woog ze 203 gram en had ze de lichtste kleur. Uit de puppy test komt ze naar voren als eigenzinnig en standvastig. Ze weet wat ze wil en is daardoor niet de gemakkelijkste om te trainen. Voor de creatieve eigenaar die duidelijkheid biedt ligt daar echter een interessante uitdaging. Dit hondje is een permanente ontdekkingstocht. Ze houdt van knuffelen en zoekt je steeds op. Soof wil heel graag nieuwe dingen beleven en lekker bij de mensen zijn.

Keetje| woog 211 gram bij de geboorte. Ik denk dat ze een wavy fleece coat krijgt, net als de andere twee donkere pups. Dus wel een slag, maar geen dikke krullen. Deze knuffelkont hebben we zelf gehouden. Het is een gemoedelijk hondje dat goed luistert, maar graag ook even gekkigheid uithaalt. Ze is relatief rustig, nieuwsgierig, maar wel voorzichtig.

Balou | Dit reutje heeft de donkerste kleur. Hij woog 208 gram bij de geboorte. Ik denk niet dat hij echte krullen gaat krijgen. Hij blijft de kleinste van het stel en zal geen grote reu worden. Hij kijkt graag even de kat uit de boom, maar herstelt zich snel van nieuwe indrukken. Hij is goed trainbaar, rustig, gezellig, zelfverzekerd en stabiel. Net als de andere puppy’s houdt hij enorm van knuffelen en klimt graag op schoot.

Guus | Het is een licht gekleurd reutje dat 250 gram woog bij de geboorte. Hij krijgt krullen en ik verwacht een caramel kleur. Hij wordt een heerlijk gezellige huishond. Dit hondje is geschikt voor mensen die nog nooit een hond hebben gehad. Hij speelt leuk, is heel relaxed, pakt zijn rust als het nodig is, maar stoeit natuurlijk ook gewoon met zijn broertjes en zusjes. Guus wil gezellig meedoen met iedereen!

Sam | Dit reutje is inmiddels de allergrootste. Hij woog 232 gram bij de geboorte en is donker van kleur, maar toch ietsje lichter dan de andere twee donkere hondjes. Het is een heel enthousiast hondje die graag op ontdekking gaat. Hij is heel geïnteresseerd in nieuwe dingen en speelt graag. Hij is zelfverzekerd, stabiel, relaxed en knuffelig. Hij is trainbaar, maar doordat hij zo graag op avontuur gaat, duurt het wat langer voordat hij helemaal onder appel staat. Sam heeft een flinke dosis energie en speelt super graag wilde spelletjes.

Beer | Dit reutje wordt waarschijnlijk een caramelkleurige krullenbol. Hij woog bij de geboorte 216 gram. Hij doet enthousiast met alles mee. Hij lijkt qua uiterlijk heel erg op Guus, maar is iets kleiner. Het wordt een gezellig, stabiel, knuffelbaar huishondje. Echt een leuk hondje voor beginnende hondeneigenaren. Hij heet Beer. Die naam past ongelofelijk goed bij hem. Het is een lekkere mollige knuffelbeer die ontzettend lief en gezellig is.

Hier zijn de pups ongeveer 8 maanden oud. Ze zijn allemaal erg leuk geworden. Was waanzinnig leuk om ze allemaal weer in het echt te zien. Sommigen hebben ook een instagram account: @soof.labradoodle, @ingrid_hoving_bouma, @sharissaberghorst