Wij zijn een gezin met 3 kinderen en wonen in een boerderijtje tussen Vries en Yde. We zijn allebei opgegroeid met honden en wilden dit ook graag aan onze kinderen meegeven. Martijn is licht allergisch voor honden en katten, maar gelukkig reageert hij totaal niet op onze poedel mix honden.

Ik ben Akky en ik houd van zingen, kippen, permacultuur, tuinieren, boerinnetje spelen, wandelen en natuurlijk honden. Ik vind het heerlijk om met ze door de prachtige natuurgebieden in onze omgeving te wandelen.

Het eerste nestje met Limoen was bedoeld om het hele puppy gebeuren een keertje mee te maken als gezin. We hadden ook al vaker kuikens gehad en dat kleine grut is zo gezellig in huis, daar genieten we met z’n allen vreselijk van. Dus zowel kuikens als puppy’s zullen er vaker komen in ons huis. Bij de kuikens heb ik een doel voor ogen (dat inmiddels al behaald is): kippen die donker groene eieren leggen.

Bij de honden heb ik mezelf ook een doel gesteld. Mijn ideale hondje is een niet verharende doodle met een donkerrode fleecevacht en een zwarte neus. Uiteraard komt het karakter op de eerste plaats.