Juliette is het zonnetje in huis. Ze is een en al liefde en zachtheid. Nu we 2 pups in huis hebben, blijkt dat zij de opvoeder is van het stel. Juliette is een poedel met FCI stamboom. Qua karakter is Juliette een echte allemansvriend die altijd in is voor een pretje. Ze komt graag knuffelen, maar gaat ook net zo gemakkelijk ergens anders liggen voor een dutje. Ze is onafhankelijk en gemakkelijk. Ze laat ook alles met zich doen. Qua training is ze wat traag van begrip, of ze veinst misschien dat ze het niet begrijpt. Toch ervaar ik het niet als problematisch, omdat ze geen ongein uithaalt en over het algemeen wel komt als ik haar roep.

De pups van Juliette zijn hulphond niveau pups. Het zijn qua karakter een hele liefdevolle, stabiele, beleefde hondjes. Een echte familiehonden.

Qua DNA is Juliette helemaal op orde. Haar testuitslagen zijn hier in te zien. Haar afstamming staat hier. HD, ED, rug, gebit en ogen zijn helemaal goedgekeurd. Juliette heeft haar eerste nestje gehad met Poppy. Hun zoon Bossanova hebben we gehouden in ons huis.

Dit zijn de ouders van Juliette: